Jacuzzi verhuur

 

Een gezellige dag met een stel vrienden, een romantisch weekend met uw partner, het kan allemaal. Jacuzzi Verhuur Holland biedt u de oplossing! Als nummer 1 jacuzzi verhuur van Nederland bezorgen wij u een onbezorgd dagje, weekend of zelfs week aan bubbelen in onze PureSpa jacuzzi’s. Wie wil dat nou niet?

Reserveer Nu

Locaties genoeg!

Geniet van onze brede selectie aan mogelijkheden. wilt u graag buiten in de zon genieten? Of toch liever binnenshuis, het kan allemaal. Van lekker in de tuin zitten, tot boven in uw slaapkamer, elke plek is geschikt. Wij horen u al denken, een jacuzzi in uw slaapkamer? Ja, dat is mogelijk! Onze jacuzzi’s zijn opblaasbaar, waardoor ze op elke locatie geschikt zijn. Daarnaast zijn wij in acht verschillende provincies te vinden, zodat er altijd een locatie dicht bij u in de buurt is.

Een compleet verzorgd pakket, speciaal voor u

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of zo’n jacuzzi wel makkelijk te vervoeren is. Dit is eigenlijk heel simpel! De Jacuzzi is makkelijk opvouwbaar en dus goed mee te nemen in uw auto. Daarnaast heeft de jacuzzi een licht gewicht en beschikt het pakket over een volledige handleiding over hoe u alle handelingen het beste kunt uitvoeren. Wanneer u bij Jacuzzi Verhuur Holland een Jacuzzi huurt, zal u een volledig verzorgd pakket geleverd krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede filter, chloortabletten en natuurlijk een aansluiting voor uw warmwaterkraan. U bent bij ons verzekerd van een goed gereinigde Jacuzzi en wij hopen deze dan ook in een goede staat terug te krijgen.

Meer informatie
Jacuzzi verhuur

Geniet van ons brede assortiment

Ons assortiment om een bubbelbad te huren bestaat uit diverse mogelijkheden. Wilt u graag met uw partner een jacuzzi huren? Ga dan voor een 4-persoons Intex jacuzzi en geniet eventueel nog extra door een nekkussen toe te voegen. Gaat u liever met het hele gezin in de jacuzzi? Dan kunt u beter voor de 6-persoons Intex jacuzzi gaan. Gaat u bijvoorbeeld op vriendenweekend en wilt u het groots aanpakken? Dan hebben wij zelfs de mogelijkheid voor een 8-persoons Pure Spa jacuzzi. Hierbij kan onderwaterverlichting worden toegevoegd voor een volledig luxe ervaring.

Jacuzzi verhuur in slechts drie stappen

Te veel gedoe voor het huren van een jacuzzi? Niet bij Jacuzzi Verhuur Holland. Huur uw jacuzzi snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Heeft u nog onduidelijkheden of wilt u graag wat extra informatie hebben? Dan kunt u ons altijd even benaderen.

Jacuzzi huren