Over Jacuzzi Verhuur Holland

We zijn al ruim 5 jaar actief in het verhuren van opblaasbare spa’s en hebben in de tijd voldoende ervaring opgedaan om u een geweldige dag/weekend of week te bezorgen in onze PureSpa jacuzzi’s.

 

Wij onderscheiden ons van andere door altijd naar de klant zijn of haar wensen te luisteren, en samen tot een mooie oplossing te komen.

 

Onze locaties liggen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Overijssel, Utrecht, Limburg, Gelderland & Flevoland.

Wij gebruiken jacuzzi’s van topkwaliteit. Onze Intex Pure Spa Jacuzzi’s zijn dat en zorgen voor optimaal comfort, rust en kwaliteit. Doordat de jacuzzi’s opblaasbaar zijn, passen ze op elke locatie, binnen én buiten. Geen gedoe met een grote kar of veel gesjouw! Onze jacuzzi’s passen in elke auto, zijn licht van gewicht en makkelijk te vervoeren.

 

Wanneer u bij ons een jacuzzi huurt, leveren wij een compleet pakket. Hierbij zitten filters, chloortabletten en een aansluiting voor uw warmwaterkraan. Bovendien wordt bij elke jacuzzi een handleiding meegeleverd, welke een duidelijke uitleg geeft voor het gebruik van de jacuzzi.

De 4 persoons jacuzzi's

De Intex PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving met z’n 4e. Deze opblaasbare jacuzzi is dus geschikt voor groepen tot en met 4 personen en is uiterst comfortabel. Met een diameter van 196 cm is de jacuzzi zeer ruim.

In de jacuzzi zitten 120 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Deze is instelbaar tussen de 20 °C en 40 °C. Zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de jacuzzi weer te verwarmen tot de gewenste temperatuur.

De 6 persoons jacuzzi's

De Intex PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving. De opblaasbare jacuzzi is geschikt voor 6 personen en is daarom uiterst comfortabel. Met een diameter van 216 cm is de jacuzzi dus erg ruim.

In de 6 persoons jacuzzi zitten 140 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Net zoals de 4 persoons jacuzzi is deze instelbaar tussen de 20 °C en 40 °C en zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de jacuzzi weer te verwarmen.

jacuzzi huren Friesland

De 8 persoons jacuzzi's

De Intex PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving. De opblaasbare jacuzzi is geschikt voor 8 personen en is daarmee de grootste in zijn klasse. Met een diameter van 236 cm erg ruim.

In de 8 persoons jacuzzi zitten 160 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Net zoals de 4/6 persoons jacuzzi is deze instelbaar tussen de 20 °C en 40 °C en zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de jacuzzi weer te verwarmen.

Al helemaal zin om te badderen?