Bubbelbad huren

 

Heeft u behoefte aan een momentje voor uzelf? Of kent u iemand die eigenlijk wel wat rust kan gebruiken? Dan staat Jacuzzi Verhuur Holland voor u klaar! Verwen uzelf met een heerlijke dag genieten in een van onze jacuzzi’s, of ga voor een lekker weekend of zelfs een hele week! Met ruim 5 jaar ervaring, kunnen wij u de luxe bieden die u verdient. Maar waarom zou u bij Jacuzzi Verhuur Holland een bubbelbad moeten huren? Wij vinden het belangrijk dat de wensen van de klant voorop staan. Hiermee luisteren wij naar uw wensen en zorgen wij er zo goed mogelijk voor om samen tot een juiste oplossing te komen.

Reserveer Nu

Kom heerlijk tot rust door een bubbelbad te huren

Naast een uitgebreid assortiment, is ons bedrijf door heel Nederland gevestigd. Hierdoor kunt u de locatie uitkiezen die het beste bij u aansluit. U heeft al een 4 persoons Intex jacuzzi voor maar 65 euro per dag. Met een van onze jacuzzi’s kunt u volledig tot rust komen. Om wat voor reden dan ook. Heerlijk genieten met uw partner, badderen met uw gezin, of een gezellig vriendenweekend? Het kan allemaal! Kies daarnaast voor een volledige ervaring door gebruik te maken van de onderwaterverlichting, nekkussens of dienblaadjes. Hier kunt u lekkere hapjes opzetten en gezellig borrelen met vrienden, terwijl u in het bubbelbad zit.

Meer informatie
Bubbelbad huren

Gemakkelijk genieten van de luxe die u verdient

Maar hoe krijgt u zo’n jacuzzi uw huis in, of hoe vervoert u deze naar bestemming? Heel simpel. De jacuzzi is opblaasbaar. Dit betekent niet alleen een licht gewicht, maar ook de soepele vervoersmogelijkheden. De Intex Pure Spa jacuzzi’s kunt u in elke auto vervoeren en heeft u binnen enkele minuten opgeblazen. Geniet dus extra snel en makkelijk van optimaal comfort, kwaliteit en rust. Ons assortiment bestaat uit drie verschillende groottes. Ga met een wat kleiner gezelschap voor de 4 of 6-persoons Intex jacuzzi. Heeft u graag de ruimte of wilt u in een bubbelbad met een stel vrienden? Dan is de 8-persoons Pure Spa jacuzzi een uitstekende optie!

Stap voor stap

Bij een jacuzzi aan huis hoort natuurlijk een compleet pakket. Denk hierbij aan chloortabletten, filters en een aansluitmogelijkheid voor uw warmwaterkraan. Maar hoe zet u de jacuzzi op en wat zijn de stappen die u moet volgen om volledig te kunnen genieten van de topkwaliteit die wij als organisatie bieden? Heel simpel, wij geven bij elke jacuzzi die wij verhuren een uitgebreide handleiding mee, zodat u precies weet wat u moet doen. Zit u nog met wat onduidelijkheden of wilt u wat specifieke informatie? Aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op.

Jacuzzi huren