U wil een Jacuzzi huren in Bolsward?

U huurt onze opblaasbare bubbelbad/jacuzzi’s al vanaf €65 per dag, €145 per weekend en €200 per week.
We hebben afhaal locaties in Friesland, Groningen, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Limburg en Gelderland.


Klik hier als u wil reserveren.

Over JacuzziVerhuurHolland.nl

Sinds 2015 zijn wij actief in de verhuur van opblaasbare jacuzzi’s. Wilt u een jacuzzi huren in Bolsward, dan bent u aan het juiste adres. In tegenstelling tot zware hot tub’s/jacuzzi’s, zijn onze opblaasbare jacuzzi’s enorm makkelijk te vervoeren. Wij bieden diverse maten opblaasbare jacuzzi’s/bubbelbaden aan in Bolsward(Boalsert). Wij bieden tevens als enige de mogelijkheid om een 8 persoons jacuzzi te huren.

U kunt bij ons een jacuzzi huren of u nu in Bolsward woont of elders, u krijgt bij Jacuzziverhuurholland.nl altijd uitleg hoe u de jacuzzi het makkelijkst opzet en weer afbreekt, u krijgt ook een volledig uitleg mee en kunt de instructievideo op onze website bekijken. 

Bij ons kunt een jacuzzi huren en deze zelf schoon maken of bij de reservering aangegeven dat wij dat moeten doen voor u, het maakt dan niet uit of u in Bolsward woont of een ander plaats. Huur een jacuzzi bij Jacuzziverhuurholland.nl

U kunt bij ons een jacuzzi huren en extra’s huren zoals nekkussens, onderwaterverlichting (kleur), bekerplateaus en een dompelpomp zodat u de de gehuurde jacuzzi snel leeg kunt pompen.

 

Jacuzzi huren Bolsward (Boalsert)

Relaxen in een 6 persoons jacuzzi

Geniet van deze luxe bij u thuis!

Ben je van plan een feest in Bolsward te organiseren? Bekijk dan onze jacuzzi’s en prijzen. We bieden bij de jacuzzi ook diverse accessoires te huur aan. Verras je vrienden of familie met een luxe spa. Geef je gezondheid een boost, en gun jezelf een ultiem relax moment. Bij ons kun je een jacuzzi huren zonder op te klok te letten, wij zijn flexibel in de ophaal/retour tijden.

Een Jacuzzi huurt u voordelig bij  JacuzziVerhuurHolland om te genieten in Bolsward voor 1 dag, weekend of week, of langer!
We hebben meerdere afhaal locaties, niet ver van Bolsward, waar u de gehuurde jacuzzi kunt afhalen en inleveren.

U wilt een jacuzzi huren in Bolsward?
Dan bent u bij JacuzziVerhuurHolland zeker aan het juiste adres.

Bekijk onze jacuzzi’s en scherpe prijzen voor bubbelbad-jacuzzi huren.

Direct reserveren? klik hier

U mag natuurlijk ook contact met ons opnemen via: info@jacuzziverhuurholland.nl. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen en zijn wij transparant in de kostenonderbouwing. We zijn flexibel in de verhuur tijden, dus u zit niet aan 24 uur vast!  Wij streven er naar u een uniek wellness moment te kunnen aanbieden waarin u kunt genieten van de opblaasbare  als u bij ons een jacuzzi huurt in Bolsward!